TÜBİTAK 3501 Destekli Projede Bursiyer Olma Fırsatı

Proje Yürütücüsü: Doktor Öğretim Üyesi Deniz GENÇ (Sağlık Bilimleri Fakültesi - Hemşirelik Bölümü - Çocuk Sağlığı Hemşireliği Abd)
Proje Adı: Dental Mezenkimal Kök Hücrelerin, Primer Sjögren Sendromlu Hastalarda T ve B Lenfosit Yanıtları Üzerine In Vitro Etkisinin ve Sjögren Hastalık Modeli Oluşturulmuş Farelerde İmmünomodulatuar ve Ekzokrin Bez Epitel Hücre Rejenerasyonu Üzerine In Vivo Etkisinin Araştırılması (TÜBİTAK 3501)
Alınacak Bursiyer Sayısı: 2 (Yüksek Lisans Öğrencisi)

Bursiyerlerde aranan özellikler:

Yüksek Lisans Bursiyeri 1:
- Projede 12 ay süreyle görev alacak, Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren Biyoloji veya Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden mezun olmak.
- Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik veya İmmünoloji Tezli Yüksek Lisans programlarından birine kayıtlı olmak.
- Tercihen hücre kültürü konusunda deneyimli olmak.

Yüksek Lisans Bursiyeri 2:
- İmmünoloji, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Histoloji/Embriyoloji veya Patoloji Tezli Yüksek Lisans programlarından birine kayıtlı olmak.
- Tercihen Deney Hayvanları konusunda deneyimli olmak veya Deney Hayvanları kullanım sertifikasına sahip olmak.

Bilgi ve iletişim: 0252-211-2220, denizgenc@mu.edu.tr

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2020 19:29 Okunma Sayısı : 1123