BAP Otomasyon Sistemine İlişkin Duyuru

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi  tarafından kullanılmakta olan BAP Otomasyonu Sistemine (e-bap.mu.edu.tr) giriş yapacak öğretim elemanlarımız kullanıcı adı olarak e-mail adresini ve şifre olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kimlik Yönetimi sisteminde kullanmakta oldukları  şifre (eduroam, MUYBİS şifresi) ile giriş yapabileceklerdir.

Eğer eduroam, MUYBİS şifrenizi bilmiyorsanız sifre.mu.edu.tr adresinden Kimlik Yönetimi Şifre İşlemleri bölümünden şifrenizi alabilirsiniz.

Prof.Dr.İlkay KUŞCU

BAP Koordinatörü