Lisansüstü BAP Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimlerimiz Devam Ediyor..

Lisansüstü öğrencilerine yönelik BAP Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi gerçekleştirildi. Üniversitemizde eğitim alan yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenlerimize yönelik "Lisansüstü Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" 24 Nisan 2024 çarşamba günü, Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi B Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Projeler Ofisi Koordinatörümüz Doç. Dr. Osman Özkaraca'nın Projeler Ofisi'nin faaliyetleri ve değerlendirme süreci ile ilgili yapmış olduğu açılış konuşması ile başlayan eğitim, Koordinatör yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fatma Aydoğmuş Öztürk'ün BAP Otomasyon Sistemi üzerinden Bilimsel Araştırma Projelerinin süreçlerini açıklaması ile devam etmiş ve yine projeler ofisimizden Öğr. Gör. Dr. Mustafa Hacisa'nın başvuru ve bursiyer olma şartları üzerine yapmış olduğu bilgilendirme sonrasında Fen Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat'ın örnek projeler üzerinden uygulamalı proje yazma çalışması sunumu ile sona ermiştir. Yeni proje başvuruları konusunda bir eğitim olarak gerçekleştirilen bu toplantının son bölümünde soru-cevap yapılarak öğrencilerin soru işaretleri giderilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 07.05.2024 16:25 Okunma Sayısı : 236