Öğretim Üyelerimizin “TÜBİTAK 1001” Destekli Proje Başarıları

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Araş. Gör. Dr. Berke PİŞKİN’ in yürütücü, Araş. Gör. Dr. Fatih PİŞKİN ve Dr. Öğr. Üyesi Gülhan ÇAKMAK’ ın araştırmacı olarak yer aldığı TÜBİTAK 1001 Programı kapsamında "İki-Aşamalı Termokimyasal Hidrojen Üretimi İçin Perovskit Oksitlerin Geliştirilmesi" adlı projeleri kabul edilmiştir.

 

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür AVŞAR’ ın yürütücü ve Doç. Dr. Bedri KURTULUŞ, Öğr. Gör. Dr. Denizhan VARDAR, Prof. Dr. Derman DONDURUR, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Can CANOĞLU, Prof. Dr. Nuretdin KAYMAKCI, Uzman Şebnem ARSLAN, Dr. Öğr. Üyesi Ulaş AVŞAR ve Samuel NIEDERMANN’ ın araştırmacı olarak yer aldığı TÜBİTAK 1001 Programı kapsamında "Ege Denizi Kıta Sahanlığındaki Fay Kontrollü Deniz Altı Jeotermal Kaynakların Araştırılması ve Karakterizasyonu" adlı projeleri kabul edilmiştir.

 

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz ÜLGEN’ in yürütücü ve Araş. Gör. Onur TOYGAR’ ın bursiyer olarak yer aldığı TÜBİTAK 1001 Programı kapsamında "Çevresel Yer Titreşimlerinin Palplanş ve Atık Kauçuk Yonga Dalga Bariyerleri ile Yalıtımı: Saha Deneyleri ve Sayısal Modelleme" adlı projeleri kabul edilmiştir.

 

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 02.09.2019 09:29:50 Okunma Sayısı : 5298

Son Duyurular